WordPress Onderhoud in Amsterdam

Amsterdam, waar bedrijvigheid en creativiteit samenkomen, is het cruciaal om een betrouwbare partner te hebben voor het onderhoud van uw WordPress-website. Bij 925media begrijpen we de essentie van professioneel WordPress-onderhoud in Amsterdam. Wij bieden een uitgebreide, op maat gemaakte aanpak om ervoor te zorgen dat uw online aanwezigheid altijd vlekkeloos blijft functioneren en veilig is.

Ons ervaren team van professionals bij 925media begrijpt de unieke behoeften van uw website en past een proactieve benadering toe om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Van regelmatige plug-in- en thema-updates tot het zorgvuldig monitoren van de beveiliging en het uitvoeren van betrouwbare back-ups, wij nemen de technische zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

We begrijpen dat uw website het visitekaartje van uw onderneming is, en daarom streven we naar perfectie in alles wat we doen. Snelheidsoptimalisatie, het oplossen van technische problemen en het bieden van een naadloze gebruikerservaring zijn enkele van onze prioriteiten. Als uw partner voor WordPress-onderhoud in Amsterdam, zetten we ons in om ervoor te zorgen dat uw website altijd in topconditie verkeert en de beste online ervaring biedt aan uw bezoekers.

WordPress Onderhoud

Deze dienst is inbegrepen bij al onze WordPress pakketen.

assorted-color buildings beside body of water

Een kleine greep van onze klanten

De Sleutel tot Snelle WordPress-Websites: Onderhoud

Snelheid is een cruciale factor voor het succes van een WordPress-website. Bezoekers hebben weinig geduld en verwachten dat een website binnen enkele seconden laadt. Als uw website traag is, loopt u het risico bezoekers te verliezen, wat kan resulteren in lagere conversies en een slechtere gebruikerservaring. Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat de snelheid van een WordPress-website nauw verband houdt met het onderhoud ervan. Een goed onderhouden website heeft meer kans om snel en responsief te zijn. Hier zijn enkele redenen waarom onderhoud bijdraagt aan de snelheid van uw WordPress-website:

  1. Software-updates: WordPress, thema’s en plug-ins worden voortdurend bijgewerkt om prestatieverbeteringen en beveiligingsupdates te bieden. Het niet bijwerken van deze elementen kan leiden tot vertragingen en compatibiliteitsproblemen.
  2. Optimalisatie van afbeeldingen: Grote, niet-geoptimaliseerde afbeeldingen kunnen de laadtijd van een website aanzienlijk vertragen. Regelmatig onderhoud om afbeeldingen te comprimeren en te optimaliseren is essentieel.
  3. Databasebeheer: WordPress slaat veel gegevens op in de database. Het verwijderen van onnodige gegevens en het optimaliseren van de database kan de websiteprestaties verbeteren.
  4. Cachebeheer: Caching is een techniek waarmee pagina’s sneller kunnen worden geladen door kopieën van pagina’s op te slaan. Het correct configureren en onderhouden van caching kan de snelheid van uw site aanzienlijk verbeteren.
  5. Beveiliging: Malware en kwaadaardige code kunnen uw website vertragen. Reguliere beveiligingscontroles en onderhoud helpen bij het opsporen en verwijderen van dergelijke bedreigingen.
assorted-color buildings beside body of water

Start nu met twee maanden gratis onderhoud

Twee maanden WordPress onderhoud gratis!

Wat krijg je van ons?

Meer dan alleen
WordPress updates

Bij 925media omvat WordPress-onderhoud veel meer dan alleen het updaten van plugins, WordPress-versie en thema. Onze experts staan klaar om al deze taken voor jou uit handen te nemen. Vooral als je geld verdient met je website of belangrijke leads genereert, is het essentieel dat je website snel en veilig blijft functioneren.

Ons doel is ook om hacks te voorkomen en ervoor te zorgen dat je positie in Google behouden blijft of zelfs verbetert. Kies daarom voor ons WordPress-onderhoudsservice bij 925media en laat ons al je zorgen volledig overnemen!

WordPress backups

Bij ons wordt er gezorgd voor dagelijkse backups die teruggaan tot 90 dagen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van continuïteit en zal je website nooit offline zijn.

WordPress beveiliging

We nemen extra beveiligingsmaatregelen dat je website beschermd is en om inbreuken te minimaliseren.