WordPress onderhoud

Het beheer van WordPress strekt zich verder uit dan enkel het bijwerken van plugins, de WordPress-versie en het thema. Onze deskundigen nemen graag deze taken van je over. Dit wordt vooral cruciaal als je inkomsten genereert via je website of belangrijke leads binnenhaalt. Het waarborgen van de snelheid en veiligheid van je website is dan van essentieel belang.

Een snelle website
Geen zorgen meer
27/7 Support
Altijd een back-up!

WordPress onderhoud? Waarom?

Het is van groot belang om regelmatig de beveiliging van je WordPress-website te versterken. Aangezien WordPress een veelgebruikt platform is, trekt het niet alleen welwillende bezoekers aan, maar ook kwaadwillende individuen. Door geregeld updates te installeren, verbetert de beveiliging van je website aanzienlijk, waardoor het risico op een hackaanval afneemt.

Bovendien is het onvermijdelijk dat er af en toe foutjes insluipen tijdens de ontwikkeling van de software. Door je website up-to-date te houden en regelmatig updates te installeren, worden veel van deze fouten gecorrigeerd door de actieve WordPress-gemeenschap. Ook worden regelmatig nieuwe functionaliteiten toegevoegd of geoptimaliseerd.

Kortom, door je WordPress-website, plugins en thema’s actueel te houden, waarborg je niet alleen de veiligheid van je website, maar zorg je er tevens voor dat deze optimaal blijft functioneren.

WordPress website onderhoud

Deze dienst is inbegrepen bij al onze WordPress pakketen.

Start nu met twee maanden gratis onderhoud

Verlang je naar een versnelling van je WordPress-website? Laat je website door ons onderhouden!

54599

Updates uitgevoerd

250

Websites in beheer

925

Kopjes koffie per week

33500

Hacks voorkomen

Wil je meer weten?

Antwoorden op veelgestelde vragen over onze WordPress onderhoud

Ontdek met deze vragen en antwoorden wat onze precieze aanpak is wanneer je het onderhoud van je WordPress-website aan ons uitbesteedt. Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Niemand wil een website die na verloop van tijd niet meer goed functioneert, vooral als je er afhankelijk van bent. Daarom is het cruciaal om tijdig updates uit te voeren en ervoor te zorgen dat je website veilig blijft. Oudere websites die niet regelmatig worden bijgewerkt, zijn vaak kwetsbaar voor hackers vanwege achterhaalde code. Door je WordPress-versie, thema en plugins up-to-date te houden, en onze firewall te gebruiken, wordt de kans op dit soort incidenten in maar liefst 99,9% van de gevallen voorkomen.

Binnen 2 werkdagen verwerken we jouw aanmelding. Binnen een week worden alle vereiste wijzigingen doorgevoerd om je website sneller en veiliger te maken.

Afhankelijk van je pakket updaten we je website wekelijks, dagelijks of per uur zodat deze altijd up to date is. Voor de basic en standard pakketten kiezen we daarvoor een rustig moment uit. Zo is er zo min mogelijk kans is dat je website uit de lucht is.

Om de snelheid van jouw website te verbeteren, zetten we in eerste instantie in op het gebruik van een snelle server, bij voorkeur een VPS, wat bij ons premium pakket is inbegrepen. Als je website al op een snelle server staat of als je deze niet wilt verhuizen, zullen we nog steeds alle mogelijke maatregelen nemen. Dit omvat caching, optimalisatie van afbeeldingen, verkleining van CSS en JS, en andere oplossingen om je website zo snel mogelijk te laten functioneren.

Ja, bij ons premium pakket kun je kosteloos gebruikmaken van onze snelle VPS-server in Amsterdam. Voor een kleine meerprijs is dit ook beschikbaar bij ons standaard pakket. Bovendien wordt bij het standaard pakket een SSL-certificaat meegeleverd.

Bij ons hanteren we geen vaste contracten! Na de gratis proefmaand heb je de vrijheid om maandelijks op te zeggen, zonder enig gedoe. De eerste maand bieden we gratis aan, zodat je zelf kunt ervaren hoe waardevol het is om gebruik te maken van WordPress onderhoud door 925media.nl!

Bij het premium contract bieden we je een uur per maand aan om wijzigingen op je website aan te brengen. Het is van essentieel belang dat je ons de inhoud van deze wijzigingen verstrekt.

Wij kunnen blogberichten plaatsen die door jou zijn geschreven, of teksten aanpassen die je zelf aanlevert. Houd er rekening mee dat het (her)schrijven van teksten niet binnen dit contract valt, maar we kunnen je wel assisteren bij het vinden van een goede tekstschrijver indien nodig.

Is jouw WordPress-website gehackt? Met ons premium WordPress-onderhoudspakket zorgen we ervoor dat je website weer veilig wordt. We passen de wachtwoorden van de website, FTP en DirectAdmin aan om de hackers buiten te sluiten. Daarnaast verwijderen we geïnfecteerde bestanden en implementeren we extra beveiligingsmaatregelen op je website. Als je een standaard pakket hebt of als je je website hackvrij wilt maken zonder een onderhoudscontract, bieden we een eenmalige service voor € 175 aan.

Helaas kunnen we die garantie nooit geven, omdat alle systemen en codes theoretisch te hacken zijn als iemand voldoende tijd en moeite investeert. Echter, met behulp van onze firewall kunnen we wel 99,9% van de aanvallen afweren. Dit is een zeer hoog percentage, waardoor je website nagenoeg veilig is tegen potentiële bedreigingen.