WordPress onderhoud door specialisten

Hallo daar! Wij zijn David, Raymond en Emily van 925media.nl. Met ruime ervaring in WordPress zijn we al geruime tijd actief als experts in WordPress-webdesign en SEO. Bij ons kun je terecht voor het ontwikkelen van websites, en met onze onderhoudspakketten nemen we alle zorgen uit handen.

Een snelle website
Geen zorgen meer
27/7 Support
Altijd een back-up!

Wat is 925media?

Bij 925media.nl draait alles om passie, expertise en toewijding. En in het hart van dit alles staat Dwork, de oprichter en de creatieve geest achter het bedrijf.

Met een diepgewortelde liefde voor technologie en een scherp oog voor detail, heeft Dwork 925media.nl opgebouwd vanuit een visie om bedrijven te helpen gedijen in het digitale tijdperk. Met jarenlange ervaring en een ongeëvenaarde kennis van WordPress, heeft Dwork een plek gecreëerd waar technische deskundigheid hand in hand gaat met persoonlijke betrokkenheid.

Dwork’s filosofie is gebaseerd op het idee dat een sterke online aanwezigheid de sleutel is tot succes in de moderne zakenwereld. Hij begrijpt de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd en heeft 925media.nl opgericht als een antwoord op die uitdagingen. Met een holistische benadering van websitebeheer, beveiliging, optimalisatie en support, streeft Dwork ernaar om bedrijven te bevrijden van technische zorgen, zodat ze kunnen groeien en bloeien.

Dwork’s betrokkenheid gaat verder dan alleen technologie. Hij gelooft in het opbouwen van duurzame relaties met klanten, het begrijpen van hun unieke behoeften en het leveren van oplossingen die werken. Als de drijvende kracht achter 925media.nl is Dwork er trots op om samen te werken met bedrijven van alle groottes en industrieën, en om hen te begeleiden op hun reis naar online succes.

Bij 925media.nl is Dwork’s visie werkelijkheid geworden. Het is een plek waar deskundigheid en menselijkheid samenkomen, waar technologie wordt benaderd met creativiteit en waar klantrelaties worden gebouwd op vertrouwen. Met Dwork aan het roer blijft 925media.nl groeien en evolueren, met een voortdurende focus op het leveren van resultaten die het verschil maken voor elk bedrijf dat we bedienen.

Bij 925media.nl begrijpen we dat jouw online aanwezigheid van onschatbare waarde is voor het succes van je bedrijf. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het bieden van volledige ondersteuning en beheer voor WordPress websites. Met onze toegewijde focus op onderhoud, beveiliging, optimalisatie en 24/7 support, zorgen we ervoor dat je website in veilige handen is. Hierdoor kun jij je richten op de kernactiviteiten van je bedrijf, terwijl wij de technische aspecten van je online platform beheren.

two women talking while looking at laptop computer

Onderhoud

Een gezonde website vereist regelmatig onderhoud. Ons ervaren team bij 925media.nl staat klaar om alle updates en upgrades van je WordPress kernbestanden, plugins en thema’s uit te voeren. We houden je website up-to-date en zorgen ervoor dat eventuele verouderde elementen worden bijgewerkt om de prestaties en beveiliging te optimaliseren.

Beveiliging

Websitebeveiliging is van cruciaal belang in een tijdperk waarin cyberaanvallen steeds geavanceerder worden. Bij 925media.nl nemen we beveiliging serieus. We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, malware-scans en IP-blokkering, om je website te beschermen tegen bedreigingen. En als je website onverhoopt wordt gehackt, zijn we er om je te helpen herstellen en versterken.

Optimalisatie

Een trage website kan bezoekers wegjagen en zoekmachines negatief beïnvloeden. Wij zorgen ervoor dat je website snel laadt en soepel werkt. Door optimalisatietechnieken toe te passen, zoals caching, afbeeldingsoptimalisatie en codecomprimering, creëren we een prettige gebruikerservaring voor je bezoekers.

24/7 Support

We begrijpen dat problemen zich niet altijd tijdens kantooruren voordoen. Daarom bieden we 24/7 support om ervoor te zorgen dat je altijd iemand hebt om op terug te vallen, ongeacht het tijdstip. Heb je vragen, hulp nodig bij problemen of wil je gewoon je ideeën bespreken? We zijn er voor jou, altijd.

Start nu met twee maanden gratis onderhoud

Verlang je naar een versnelling van je WordPress-website? Laat je website door ons onderhouden!

54599

Updates uitgevoerd

250

Websites in beheer

925

Kopjes koffie per week

33500

Hacks voorkomen

Wil je meer weten?

Antwoorden op veelgestelde vragen over onze WordPress onderhoud

Ontdek met deze vragen en antwoorden wat onze precieze aanpak is wanneer je het onderhoud van je WordPress-website aan ons uitbesteedt. Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Niemand wil een website die na verloop van tijd niet meer goed functioneert, vooral als je er afhankelijk van bent. Daarom is het cruciaal om tijdig updates uit te voeren en ervoor te zorgen dat je website veilig blijft. Oudere websites die niet regelmatig worden bijgewerkt, zijn vaak kwetsbaar voor hackers vanwege achterhaalde code. Door je WordPress-versie, thema en plugins up-to-date te houden, en onze firewall te gebruiken, wordt de kans op dit soort incidenten in maar liefst 99,9% van de gevallen voorkomen.

Binnen 2 werkdagen verwerken we jouw aanmelding. Binnen een week worden alle vereiste wijzigingen doorgevoerd om je website sneller en veiliger te maken.

Afhankelijk van je pakket updaten we je website wekelijks, dagelijks of per uur zodat deze altijd up to date is. Voor de basic en standard pakketten kiezen we daarvoor een rustig moment uit. Zo is er zo min mogelijk kans is dat je website uit de lucht is.

Om de snelheid van jouw website te verbeteren, zetten we in eerste instantie in op het gebruik van een snelle server, bij voorkeur een VPS, wat bij ons premium pakket is inbegrepen. Als je website al op een snelle server staat of als je deze niet wilt verhuizen, zullen we nog steeds alle mogelijke maatregelen nemen. Dit omvat caching, optimalisatie van afbeeldingen, verkleining van CSS en JS, en andere oplossingen om je website zo snel mogelijk te laten functioneren.

Ja, bij ons premium pakket kun je kosteloos gebruikmaken van onze snelle VPS-server in Amsterdam. Voor een kleine meerprijs is dit ook beschikbaar bij ons standaard pakket. Bovendien wordt bij het standaard pakket een SSL-certificaat meegeleverd.

Bij ons hanteren we geen vaste contracten! Na de gratis proefmaand heb je de vrijheid om maandelijks op te zeggen, zonder enig gedoe. De eerste maand bieden we gratis aan, zodat je zelf kunt ervaren hoe waardevol het is om gebruik te maken van WordPress onderhoud door 925media.nl!

Bij het premium contract bieden we je een uur per maand aan om wijzigingen op je website aan te brengen. Het is van essentieel belang dat je ons de inhoud van deze wijzigingen verstrekt.

Wij kunnen blogberichten plaatsen die door jou zijn geschreven, of teksten aanpassen die je zelf aanlevert. Houd er rekening mee dat het (her)schrijven van teksten niet binnen dit contract valt, maar we kunnen je wel assisteren bij het vinden van een goede tekstschrijver indien nodig.

Is jouw WordPress-website gehackt? Met ons premium WordPress-onderhoudspakket zorgen we ervoor dat je website weer veilig wordt. We passen de wachtwoorden van de website, FTP en DirectAdmin aan om de hackers buiten te sluiten. Daarnaast verwijderen we geïnfecteerde bestanden en implementeren we extra beveiligingsmaatregelen op je website. Als je een standaard pakket hebt of als je je website hackvrij wilt maken zonder een onderhoudscontract, bieden we een eenmalige service voor € 175 aan.

Helaas kunnen we die garantie nooit geven, omdat alle systemen en codes theoretisch te hacken zijn als iemand voldoende tijd en moeite investeert. Echter, met behulp van onze firewall kunnen we wel 99,9% van de aanvallen afweren. Dit is een zeer hoog percentage, waardoor je website nagenoeg veilig is tegen potentiële bedreigingen.